NIEUWSTE NIEUWS

Feesten en partijen


Gaat u trouwen of bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? Of wilt u uw verjaardag eens groot vieren zonder er veel werk aan te hebben? In onze geheel gerenoveerde feestzalen bieden wij jaarlijks aan ruim 400 groepen een geheel verzorgde feestdag en / of -avond aan. Voor grote partijen is de Grote Zaal zeer geschikt en iets kleinere gezelschappen kunnen terecht in de voormalige bioscoop, de Bioscoopzaal of de in 2012 gerealiseerde zaal de Huiskamer.

 

Gezellig samen eten

Steeds meer feesten en partijen worden aangevangen of afgesloten met een lekkere maaltijd. In onze geheel vernieuwde en uitgebreide keuken maken wij de meest uiteenlopende gerechten voor u klaar. Alles volledig op uw wensen afgestemd. Een uitgebreid warm en koud buffet, een walking dinner, of bijvoorbeeld een tot in de puntjes verzorgd 4-gangen diner voor u en uw gasten, alles is mogelijk!

 

All-in arrangementen

Wij werken over het algemeen met all-in arrangementen: Alle gewenste consumpties, luxe hapjes, zoutjes en eventueel het diner of buffet bij de vooraf afgesproken prijs zijn inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Thema-avonden

Wilt u uw feest een bepaald thema meegeven? Wij bieden mogelijkheden voor een geheel verzorgde casinoavond of een tropical night, maar hebben ook onze contacten voor als u iets anders wilt. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

copyright© De 4e Dimensie