Wilt u uw verjaardag, huwelijksfeest of bedrijfsfeest liever op locatie vieren? Maar wilt u er zelf weinig of helemaal geen werk aan hebben? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoe leuk is dat? Op een mooie zomeravond een feestje in de eigen tuin. De zijkanten van de tent lekker open, mooi afgerokte statafels, fakkels die speels branden, kleurrijke verlichting die brandt en de voetjes die voorzichtig van de vloer gaan op een gezellig muziekje. 

Maar ook voor geheel verzorgde bedrijfsfeesten in thema, het huren van alleen een tap, of het bestellen van luxe hapjes kunt u bij ons terecht. Of wilt u de familiedag op de boerderij van uw neef feestelijk afsluiten met een BBQ of uitgebreid koud en warm buffet? Wat ons betreft is alles mogelijk en we denken dan ook graag met u mee om ook uw feest op locatie, onvergetelijk te maken! 

Voor eventuele vragen omtrent prijzen en / of aanvullende informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Ervaringen


Marcel Slaman

“Geweldige feest locatie, voor wat voor grootte dan ook. Het personeel denkt met je mee over de invulling, er zijn voldoende opties. En met kermis altijd de leukste feestjes in het voorcafé! Leuke tent, altijd gezellig!”