Polder ’t Grootslag is de uitgelezen plek voor een heerlijk dagje uit. Houdt u van fietsen? Tal van ANWB fietsroutes leiden u langs mooie polderweggetjes en pittoreske dorpjes. Maar de polder biedt natuurlijk ook de perfecte mogelijkheid om er met een bootje op uit te trekken. In uw bootje ervaart u de polder op z’n best. Een zomers briesje waait door uw haar, u heeft lekkere hapjes en drankjes aan boord, u ziet eenden die aan het spelen zijn, een fuut die kopje onder gaat en een zwaan die pronkt met haar schoonheid… En wat dacht u van een bezoekje aan de historische binnenstad van Enkhuizen? Ook die is prima per boot te bereiken.

We beschikken over een authentieke tuindersvlet welke plaats biedt aan maximaal 40 personen. Vanzelfsprekend kan de huur van deze boot gecombineerd worden met een arrangement met bijvoorbeeld een lunchpakket of een afsluitende BBQ op het terras of in één van onze zalen. Interesse? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Voor de verhuur van kleinere boten verwijzen we u graag door naar onze collega’s van RiJo hal Lutjebroek en bootverhuur Enkhuizen.

Ervaringen


Marcel Slaman

“Geweldige feest locatie, voor wat voor grootte dan ook. Het personeel denkt met je mee over de invulling, er zijn voldoende opties. En met kermis altijd de leukste feestjes in het voorcafé! Leuke tent, altijd gezellig!”