Aan de voorzijde van ons pand, bevindt zich ons gezellige voorcafé. Dit fraaie bruincafé vervult een ware dubbelfunctie. Doordeweeks is het goed gevuld met vele biljart- en dartteams en mensen die gezellig wat komen drinken aan de bar. Tijdens de weekenden wordt vaak plaatsgemaakt voor uitgaande jeugd die de voetjes tot in de kleine uurtjes van de vloer laten gaan. Kijk ook op onze activiteitenkalender of Facebook!

Café de Paus is bovendien al meedere jaren op rij uitgeroepen tot Leukste Voetbalkroeg van Noord-Holland. Dus ook voor gezellig een potje voetbal kijken, zit je bij ons goed.

Terras aan het water

Wist u dat wij gelegen zijn aan polder 't Grootslag en dat veel bezoekers het hier nog mooier vinden dan bijvoorbeeld in Giethoorn? En uiteraard hoort bij een "lekker dagje polder," natuurlijk een gezellig plekje voor een hapje en een drankje. Op zonnige zomerdagen is ons terras aan het water geopend. Dit terras kijkt uit op die prachtige polder en u kunt er terecht voor een lekker drankje en een maaltijd van de kleine kaart.

Trekt u er liever met een groep op uit? Kijk dan onder het kopje "varen" naar onze mogelijkheden om de polder écht te beleven…

Ervaringen


Marcel Slaman

“Geweldige feest locatie, voor wat voor grootte dan ook. Het personeel denkt met je mee over de invulling, er zijn voldoende opties. En met kermis altijd de leukste feestjes in het voorcafé! Leuke tent, altijd gezellig!”