Gaat u trouwen of bent u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? Wilt u uw verjaardag eens groot vieren zonder er zelf werk aan te hebben, of wilt u samen met uw bedrijf een onvergetelijk feest beleven? In maar liefst vier feestzalen bieden wij jaarlijks aan ruim 600 groepen een geheel verzorgde feestdag en / of -avond aan. Voor grote partijen is de Grote Zaal zeer geschikt en iets kleinere gezelschappen kunnen terecht in de Bioscoopzaal, de Polderzaal of de Huiskamer.

Gezellig samen eten

Steeds meer feesten en partijen worden aangevangen of afgesloten met een heerlijke maaltijd. In onze moderne luxe keuken maken wij de meest uiteenlopende gerechten voor u klaar. Alles volledig op uw wensen afgestemd. Een uitgebreid warm en koud buffet, een walking dinner, of bijvoorbeeld een tot in de puntjes verzorgd 4-gangen diner voor u en uw gasten, alles is mogelijk!

All-in arrangementen

Bij ons is all-in ook echt all-in! Dus inclusief alle gewenste consumpties, voldoende bediening, luxe hapjes, tafelarrangement, gezellige aankleding, en eventueel het diner of buffet. Bovendien richten we de zaal of zalen volledig naar uw wensen in. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Thema-avonden

Wilt u uw (bedrijfs)feest een bepaald thema meegeven? Ook hierin denken we natuurlijk graag met u mee! Al eerder verzorgden we met succes o.a. Casino Royal, Black and white, The Italian Mob, Tropical adventure en Born in the USA. Maar ook Goed Fout ontbreekt natuurlijk niet op deze lijst. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ervaringen


Marcel Slaman

“Geweldige feest locatie, voor wat voor grootte dan ook. Het personeel denkt met je mee over de invulling, er zijn voldoende opties. En met kermis altijd de leukste feestjes in het voorcafé! Leuke tent, altijd gezellig!”