Zalen

We bieden drie prachtige zalen, wisselend in grootte en elk met een eigen uitstraling.

De Huiskamer: deze zaal is gerealiseerd in een voormalige woning en is daarmee extra knus en gezellig. De Huiskamer biedt voor een feest met diner plaats aan maximaal 40 gasten. Met een buffet of walking dinner kunnen dit er maximaal 50 zijn. Voor een avondfeest of receptie, biedt De Huiskamer plaats aan maximaal 80 gasten.

De Polderzaal: dit is onze nieuwe zaal aan de achterzijde (uitzicht op polder 't Grootslag). Voor een gezellig avondfeest kunt u hier met ongeveer 70 gasten terecht. Wilt u een feest met een hapje eten erbij, dan kunt u van ongeveer 50 personen uitgaan.

De Bioscoopzaal: deze voormalige bioscoop biedt voor een feest met diner of buffet plaats aan ongeveer 60 tot 70 gasten. Voor een avondfeest of receptie in deze zaal, kunt u uitgaan van ongeveer maximaal 130 genodigden.

De Grote Zaal: de naam zegt het al, dit is onze grootste zaal en hier kunnen we dan ook met gemak 130 gasten voor een uitgebreid diner ontvangen. Voor een avondfeest of receptie kunt u de teller op maximaal 400 gasten zetten.

Uiteraard kunt u ook met kleinere of grotere groepen dan de bovengenoemde aantallen een gezellige avond in onze zalen hebben. Zo kunnen de Bioscoopzaal en de Grote Zaal passend worden verkleind, maar ook worden samengevoegd tot één nog grotere zaal.

Naast onze zalen, ontvangen we indien mogelijk ook groepen in ons gezellige voorcafé of bij mooi weer op ons terras. Informeert u geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Ervaringen


Marcel Slaman

“Geweldige feest locatie, voor wat voor grootte dan ook. Het personeel denkt met je mee over de invulling, er zijn voldoende opties. En met kermis altijd de leukste feestjes in het voorcafé! Leuke tent, altijd gezellig!”